Muzikaal MH17-monument Giel Beelen aangevuld met The Cinematic Ochestra

Muzikaal MH17-monument Giel Beelen aangevuld met The Cinematic Ochestra

Muzikaal MH17-monument <em>Giel Beelen</em> aangevuld met <em>The Cinematic Ochestra</em> Vijf jaar gelden werd vlucht MH17 uit de lucht geschoten. Giel Beelen besloot om in zijn programma een muzikaal monument te maken. Hij draaide 298 nummers ter ere van de slachtoffers. Al deze nummers werden gekozen door de nabestaanden van de slachtoffes van de ramp. Afgelopen uitzending kreeg Giel het verzoek van luisteraar Thomas Schansman, die zijn 18-jarige zoon verloor bij de ramp. Hij wilde graag To Build a Home van The Cinematic Ochestra aan de lijst toegevoegd zien worden. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn" Bekijk deze video » Gerard Ekdom en Giel Beelen over 10 jaar na de dood van Michael Jackson Bekijk deze video »
Entertainment :
Muzikaal MH17-monument Giel Beelen aangevuld met The Cinematic Ochestra

Vijf jaar gelden werd vlucht MH17 uit de lucht geschoten. Giel Beelen besloot om in zijn programma een muzikaal monument te maken. Hij draaide 298 nummers ter ere van de slachtoffers. Al deze nummers werden gekozen door de nabestaanden van de slachtoffes van de ramp. Afgelopen uitzending kreeg Giel het verzoek van luisteraar Thomas Schansman, die zijn 18-jarige zoon verloor bij de ramp. Hij wilde graag To Build a Home van The Cinematic Ochestra aan de lijst toegevoegd zien worden.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Muzikaal MH17-monument Giel Beelen aangevuld met The Cinematic Ochestra of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen