Aanslag op Kyoto Animation Company: zeker 26 doden na grote brand

Aanslag op Kyoto Animation Company: zeker 26 doden na grote brand

Aanslag op <em>Kyoto Animation Company</em>: zeker 26 doden na <em>grote brand</em> In de animatiestudio Kyoto Animation Company zijn zeker 26 doden gevallen nadat er een grote brand heeft gewoed. De politie heeft een man opgepakt die wordt verdacht van de aanslag; hij zou het gebouw binnen zijn gelopen met een brandbare vloeistof en "Sterf!" hebben geroepen. Bekijk de beelden van de brand hierboven. Houten huis Hans Kazàn in brand Bekijk deze video » Terrein Fresh Island Festival in Kroatië ontruimd vanwege enorme bosbrand Bekijk deze video » Brand aangestoken bij shishalounge Vredebest in Gouda Bekijk deze video »
Buitenland :
Aanslag op Kyoto Animation Company: zeker 26 doden na grote brand

In de animatiestudio Kyoto Animation Company zijn zeker 26 doden gevallen nadat er een grote brand heeft gewoed. De politie heeft een man opgepakt die wordt verdacht van de aanslag; hij zou het gebouw binnen zijn gelopen met een brandbare vloeistof en "Sterf!" hebben geroepen. Bekijk de beelden van de brand hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aanslag op Kyoto Animation Company: zeker 26 doden na grote brand of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV