Roxeanne Hazes pimpt keuken voor zoontje Fender

Roxeanne Hazes pimpt keuken voor zoontje Fender

<em>Roxeanne Hazes</em> pimpt keuken voor zoontje <em>Fender</em> Roxeanne Hazes deelde vandaag op haar snapchat dat ze de moeder wilde zijn voor haar zoon die zijn spulletjes zou pimpen. Ze wilde een minikeukentje voor de kleine Fender wat leuker maken door alles een ander kleurtje te geven. Dat idee zat toch niet helemaal mee. ,,Ik snap dat mensen een erkend bedrijf hiervoor inhuren", vertelt ze aan haar volgers. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Guido den Aantrekker: 'Wesley Sneijder en Gaby Blaaser aan het daten' Bekijk deze video » Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt Bekijk deze video »
Entertainment :
Roxeanne Hazes pimpt keuken voor zoontje Fender

Roxeanne Hazes deelde vandaag op haar snapchat dat ze de moeder wilde zijn voor haar zoon die zijn spulletjes zou pimpen. Ze wilde een minikeukentje voor de kleine Fender wat leuker maken door alles een ander kleurtje te geven. Dat idee zat toch niet helemaal mee. ,,Ik snap dat mensen een erkend bedrijf hiervoor inhuren", vertelt ze aan haar volgers.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roxeanne Hazes pimpt keuken voor zoontje Fender of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV