Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12

Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12

Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12 De presentatoren van In Het Wiel blikken vooruit op de twaalde etappe van de Tour de France 2019. Hidde Warmerdam, Thomas Dekker en Thijs Zonneveld vertellen over de bergetappe van Toulouse naar Bagnères-de-Bigorre. Thomas Dekker: ,,Als je vandaag iets gaat zien wat invloed gaat hebben op het klassement, zijn die renners niet goed genoeg." Bekijk de hele video hierboven. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Bekijk ook Mart Smeets over de regie van Tour de France: 'Alles is nep' Bekijk deze video » Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet' Bekijk deze video »
Wielrennen :
Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12

De presentatoren van In Het Wiel blikken vooruit op de twaalde etappe van de Tour de France 2019. Hidde Warmerdam, Thomas Dekker en Thijs Zonneveld vertellen over de bergetappe van Toulouse naar Bagnères-de-Bigorre. Thomas Dekker: ,,Als je vandaag iets gaat zien wat invloed gaat hebben op het klassement, zijn die renners niet goed genoeg."

Bekijk de hele video hierboven.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV