Jamai heeft het erg zwaar bij Nijmeegse Vierdaagse

Jamai heeft het erg zwaar bij Nijmeegse Vierdaagse

Jamai heeft het erg zwaar bij Nijmeegse Vierdaagse Jamai Loman gaf dinsdagochtend in alle vroegte het startschot voor de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. De zanger loopt dit jaar mee met de beroemde wandeltocht. Jamai heeft gekozen om de langste afstand af te leggen: namelijk 50 kilometer per dag. ,,Dag twee was, zoals veel wandelaars al zeiden, erg pittig. Maar we zijn op de helft", zegt hij hoopvol. Bekijk de beelden van Jamai hierboven. Bekijk ook Guido den Aantrekker: 'Wesley Sneijder en Gaby Blaaser aan het daten' Bekijk deze video » Tatjana Šimic laat zien hoe ze aan strak lichaam komt Bekijk deze video »
TV :
Jamai heeft het erg zwaar bij Nijmeegse Vierdaagse

Jamai Loman gaf dinsdagochtend in alle vroegte het startschot voor de 103e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. De zanger loopt dit jaar mee met de beroemde wandeltocht. Jamai heeft gekozen om de langste afstand af te leggen: namelijk 50 kilometer per dag. ,,Dag twee was, zoals veel wandelaars al zeiden, erg pittig. Maar we zijn op de helft", zegt hij hoopvol.

Bekijk de beelden van Jamai hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jamai heeft het erg zwaar bij Nijmeegse Vierdaagse of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV