La Casa de Papel seizoen 3 komt eraan: Sierd de Vos blikt terug

La Casa de Papel seizoen 3 komt eraan: Sierd de Vos blikt terug

La Casa de Papel seizoen 3 komt eraan: Sierd de Vos blikt terug Het derde seizoen van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel komt eraan. Speciaal voor de fanatieke volgers waarbij alle gebeurtenissen toch een beetje zijn weggezakt blikt voetbalcommentator Sierd de Vos terug op de eerste twee seizoenen. BankovervalDe veelgeprezen Spaanstalige serie draait om een bankoverval, die door "de professor" wordt opgezet. Hij verzamelt acht experts om zich heen om samen de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te plegen: de buit bedraagt zo'n 2,4 miljard euro. Het derde seizoen van La Casa de Papel is vanaf 19 juli te zien op Netflix. Bekijk de terugblik van Sierd de Vos hierboven. Bekijk de eerste trailer van La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video » Nieuwe trailer derde seizoen La Casa de Papel Bekijk deze video » Bekijk trailer La Casa de Papel seizoen 3 Bekijk deze video »
Serie :
La Casa de Papel seizoen 3 komt eraan: Sierd de Vos blikt terug

Het derde seizoen van de populaire Netflix-serie La Casa de Papel komt eraan. Speciaal voor de fanatieke volgers waarbij alle gebeurtenissen toch een beetje zijn weggezakt blikt voetbalcommentator Sierd de Vos terug op de eerste twee seizoenen.

Bankoverval
De veelgeprezen Spaanstalige serie draait om een bankoverval, die door "de professor" wordt opgezet. Hij verzamelt acht experts om zich heen om samen de grootste overval in de Spaanse geschiedenis te plegen: de buit bedraagt zo'n 2,4 miljard euro.

Het derde seizoen van La Casa de Papel is vanaf 19 juli te zien op Netflix. Bekijk de terugblik van Sierd de Vos hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op La Casa de Papel seizoen 3 komt eraan: Sierd de Vos blikt terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV