Nieuw seizoen The Simpsons 3 augustus te zien op FOX

Nieuw seizoen The Simpsons 3 augustus te zien op FOX

Nieuw seizoen <em>The Simpsons</em> 3 augustus te zien op FOX Fans van The Simpsons kunnen zich op zaterdag 3 augustus gaan nestelen voor de televisie. Het nieuwste seizoen van de Amerikaanse animatieserie - alweer de dertigste reeks - is op die dag in zijn geheel te zien op FOX. De serie rond de gele familie Simpson is nog mateloos populair, getuige de beoordeling op IMDb (8,7). Het 30ste seizoen van The Simpsons is op zaterdag 3 augustus te zien op FOX. Foutje bedankt bij The Simpsons Bekijk deze video » The Simpsons met dertig seizoenen op Disney+ Bekijk deze video »
Serie :
Nieuw seizoen The Simpsons 3 augustus te zien op FOX

Fans van The Simpsons kunnen zich op zaterdag 3 augustus gaan nestelen voor de televisie. Het nieuwste seizoen van de Amerikaanse animatieserie - alweer de dertigste reeks - is op die dag in zijn geheel te zien op FOX. De serie rond de gele familie Simpson is nog mateloos populair, getuige de beoordeling op IMDb (8,7).

Het 30ste seizoen van The Simpsons is op zaterdag 3 augustus te zien op FOX.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen The Simpsons 3 augustus te zien op FOX of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV