Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019

Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019

Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019 De Brit Simon Yates heeft de twaalfde etappe van de Tour de France op zijn naam geschreven. Het was de eerste Pyreneeënrit, maar de klassementsrenners spaarden hun krachten voor de tijdrit van morgen en de zware bergritten van zaterdag en zondag. Yates won uiteindelijk het sprintje van zijn medevluchters Pello Bilbao en Gregor Mühlberger. Tour de France 2019: vooruitblik etappe 12 Bekijk deze video » Bauke Mollema over etappe 12 van Tour de France 2019: 'Ik wijzig mijn strategie nog niet' Bekijk deze video » Louis van Gaal legt Jumbo-ploegleider uit hoe je een sprint moet winnen Bekijk deze video »
Wielrennen :
Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019

De Brit Simon Yates heeft de twaalfde etappe van de Tour de France op zijn naam geschreven. Het was de eerste Pyreneeënrit, maar de klassementsrenners spaarden hun krachten voor de tijdrit van morgen en de zware bergritten van zaterdag en zondag. Yates won uiteindelijk het sprintje van zijn medevluchters Pello Bilbao en Gregor Mühlberger.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV