Chateau Meiland is toeristische trekpleister: Martien klaagt over overlast

Chateau Meiland is toeristische trekpleister: Martien klaagt over overlast

<em>Chateau Meiland</em> is toeristische trekpleister: <em>Martien</em> klaagt over overlast Chateau Meiland was één van de grote succesnummers van SBS dit jaar. Elke week keken tienduizenden kijkers naar de avonturen van de familie Meiland, maar nu willen ze het kasteel ook in het echt zien. Dat zorgt voor overlast: "We hebben alleen aandacht voor de betalende gasten." Foto's nemenVolgens Martien zijn er heel veel mensen die opeens aan komen waaien en een kopje koffie willen drinken of foto's nemen. Dat is voor de familie Meiland niet te doen, en daarom hebben ze maar een provisorisch bordje opgehangen waarmee ze duidelijk willen maken dat alleen gasten van de B&B welkom zijn. Bekijk het fragment hierboven. Seizoen 2 van Chateau Meiland: de eerste bruiloft in het chateau Bekijk deze video » Martien Meiland bedankt alle kijkers van Chateau Meiland, maar nu: "Wijnen!" Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland is toeristische trekpleister: Martien klaagt over overlast

Chateau Meiland was één van de grote succesnummers van SBS dit jaar. Elke week keken tienduizenden kijkers naar de avonturen van de familie Meiland, maar nu willen ze het kasteel ook in het echt zien. Dat zorgt voor overlast: "We hebben alleen aandacht voor de betalende gasten."

Foto's nemen
Volgens Martien zijn er heel veel mensen die opeens aan komen waaien en een kopje koffie willen drinken of foto's nemen. Dat is voor de familie Meiland niet te doen, en daarom hebben ze maar een provisorisch bordje opgehangen waarmee ze duidelijk willen maken dat alleen gasten van de B&B welkom zijn.

Bekijk het fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland is toeristische trekpleister: Martien klaagt over overlast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen