Bekijk hier de nieuwe trailer van IT: Chapter Two

Bekijk hier de nieuwe trailer van IT: Chapter Two

Bekijk hier de nieuwe trailer van <em>IT: Chapter Two</em> De nieuwe trailer van de horror-sequel IT: Chapter Two is donderdagavond (18 juli) in première gegaan op ScareDiego, de horroravond van San Diego Comic Con. Vrijdagochtend (19 juli) werd hij door Warner Bros. online gedropt. In de trailer zien we de reünie van de Losers Club en een nog engere Pennywise. Lees en bekijk hier alles over IT: Chapter Two. Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière Bekijk deze video » Eerste trailer Cats met Taylor Swift, James Corden en Idris Elba Bekijk deze video »
Film :
Bekijk hier de nieuwe trailer van IT: Chapter Two

De nieuwe trailer van de horror-sequel IT: Chapter Two is donderdagavond (18 juli) in première gegaan op ScareDiego, de horroravond van San Diego Comic Con. Vrijdagochtend (19 juli) werd hij door Warner Bros. online gedropt. In de trailer zien we de reünie van de Losers Club en een nog engere Pennywise.

Lees en bekijk hier alles over IT: Chapter Two.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de nieuwe trailer van IT: Chapter Two of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV