Samenvatting etappe 12 van de Tour de France 2019

Samenvatting etappe 12 van de Tour de France 2019

Samenvatting etappe 12 van de Tour de France 2019 De Brit Simon Yates heeft de eerste Pyreneeënrit van de Tour de France van 2019 op zijn naam geschreven. Yates heeft nu in alle drie de grote rondes een etappe gewonnen. Maar wat gebeurde er nog meer in de etappe van vandaag? Je ziet het in de samenvatting hierboven. Simon Yates wint etappe 12 van de Tour de France 2019 Bekijk deze video » Tour de France 2019: bekijk de laatste kilometer van etappe 12 Bekijk deze video »
Wielrennen :

De Brit Simon Yates heeft de eerste Pyreneeënrit van de Tour de France van 2019 op zijn naam geschreven. Yates heeft nu in alle drie de grote rondes een etappe gewonnen. Maar wat gebeurde er nog meer in de etappe van vandaag? Je ziet het in de samenvatting hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting etappe 12 van de Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: Tour de France, renners, samenvatting, sprint, etappe, video, simon yates, naam, etappe 12, winst

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.