Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids

Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids

Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk zijn inmiddels allebei ondergebracht bij het machtige Talpa van John de Mol senior. Dat betekent dat ze weer samen gaan presenteren: de kindertalentenjacht Superkids komt eraan, en ze zitten midden in de opnames. EnthousiastBeide presentatoren zijn enthousiast over hun hernieuwde samenwerking en vertellen dat er ook dit jaar weer een heleboel grote kleine talenten voorbij komen. Dat vinden ook juryleden Gordon en Wibi Soerjadi: "Ik werd helemaal gek," aldus Soerjadi. Gordon vult aan: "Ik heb hem nog nooit zo gezien. Ja, in Disneyworld," doelend op Soerjadi's liefde voor Disney. Superkids is in het najaar van 2019 te zien op SBS 6. Bekijk het hele fragment hierboven. Johnny de Mol en Anouk van Schie worden weer ouders: "Kijken er naar uit" Bekijk deze video » Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn Bekijk deze video »
TV :

Presentatoren Johnny de Mol en Wendy van Dijk zijn inmiddels allebei ondergebracht bij het machtige Talpa van John de Mol senior. Dat betekent dat ze weer samen gaan presenteren: de kindertalentenjacht Superkids komt eraan, en ze zitten midden in de opnames.

Enthousiast
Beide presentatoren zijn enthousiast over hun hernieuwde samenwerking en vertellen dat er ook dit jaar weer een heleboel grote kleine talenten voorbij komen. Dat vinden ook juryleden Gordon en Wibi Soerjadi: "Ik werd helemaal gek," aldus Soerjadi. Gordon vult aan: "Ik heb hem nog nooit zo gezien. Ja, in Disneyworld," doelend op Soerjadi's liefde voor Disney.

Superkids is in het najaar van 2019 te zien op SBS 6. Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV