Giel Beelen onthult de vijf beste zomerhits van 2019

Giel Beelen onthult de vijf beste zomerhits van 2019

Giel Beelen onthult de vijf beste zomerhits van 2019 Radio Veronica-dj Giel Beelen vertelt over de zomerhits die 2019 te bieden heeft. Tot nu toe is er niet unaniem één nummer aan te wijzen, en daarom heeft Beelen een top vijf gemaakt met de zomerhits van dit jaar. Spoiler alert: de nummer één komt van Daddy Yankee, die twee jaar geleden een enorme hit scoorde met 'Despacito'. Giel Beelen over mogelijk ontslag: "Het zal ongetwijfeld een optie zijn" Bekijk deze video » Muzikaal MH17-monument Giel Beelen aangevuld met The Cinematic Ochestra Bekijk deze video »
Muziek :
Giel Beelen onthult de vijf beste zomerhits van 2019

Radio Veronica-dj Giel Beelen vertelt over de zomerhits die 2019 te bieden heeft. Tot nu toe is er niet unaniem één nummer aan te wijzen, en daarom heeft Beelen een top vijf gemaakt met de zomerhits van dit jaar. Spoiler alert: de nummer één komt van Daddy Yankee, die twee jaar geleden een enorme hit scoorde met 'Despacito'.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giel Beelen onthult de vijf beste zomerhits van 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV