Kopstukken van motorclub Caloh Wagoh worden verdacht van liquidaties

Kopstukken van motorclub Caloh Wagoh worden verdacht van liquidaties

Kopstukken van motorclub Caloh Wagoh worden verdacht van liquidaties De motorclub Caloh Wagoh ligt onder vuur. Greg R. en Delano R., twee van de kopstukken van de bende, worden verdacht van liquidaties. Het net rondom de twee sluit zich, zeker nadat voormalig bendelid Tony de G. is opgetreden als kroongetuige. De G. kan niet meer leven met zijn eigen daden en wil graag uit het milieu stappen. John van den Heuvel spreekt zijn verwachtingen uit. Wraak is het vervolg van Mocro Maffia Bekijk deze video » Zomer met Art gemist? John van den Heuvel werkte bij politie toen Heineken werd ontvoerd Bekijk deze video » Minister Ferdinand Grapperhaus wil aantal festivals terugdringen: woede bij publiek Bekijk deze video »
Misdaad :
Kopstukken van motorclub Caloh Wagoh worden verdacht van liquidaties

De motorclub Caloh Wagoh ligt onder vuur. Greg R. en Delano R., twee van de kopstukken van de bende, worden verdacht van liquidaties. Het net rondom de twee sluit zich, zeker nadat voormalig bendelid Tony de G. is opgetreden als kroongetuige. De G. kan niet meer leven met zijn eigen daden en wil graag uit het milieu stappen. John van den Heuvel spreekt zijn verwachtingen uit.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kopstukken van motorclub Caloh Wagoh worden verdacht van liquidaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV