Sylvie Meis heeft weer een nieuwe vriend: succesvol kunstenaar Niclas Castello

Sylvie Meis heeft weer een nieuwe vriend: succesvol kunstenaar Niclas Castello

Sylvie Meis heeft weer een nieuwe vriend: succesvol kunstenaar Niclas Castello Sylvie Meis blijft de roddelpagina's vullen met haar liefdesleven. Sinds de breuk met Rafael van der Vaart rijgt ze het ene vriendje aan het andere, en nu heeft ze weer een nieuwe minnaar aan de haak geslagen. Sylvie's nieuwe vriend is kunstenaar Niclas Castello. Smaakje van de zomerHet verleden van Meis op relatiegebied speelt haar parten, zo blijkt als entertainmentdeskundige Aran Bade zijn mening mag geven over haar nieuwe vlam. "Dit is het smaakje van de zomer. Sylvie had gewoon zin in een nieuw vriendje." Bovendien lijkt het allemaal niet iets té perfect. Meis staat er dan ook bekend dit soort dingen van tevoren uit te denken: ze belt zelf een bekende fotograaf. Bekijk het hele fragment hierboven. Gaat Sylvie Meis verhuizen of houdt ze voorjaarsschoonmaak? Bekijk deze video » Sylvie Meis vertelt over heftige periode Bekijk deze video » Sylvie Meis zoenend gespot met nieuwe liefde Niclas Castello Bekijk deze video »
Gossip :
Sylvie Meis heeft weer een nieuwe vriend: succesvol kunstenaar Niclas Castello

Sylvie Meis blijft de roddelpagina's vullen met haar liefdesleven. Sinds de breuk met Rafael van der Vaart rijgt ze het ene vriendje aan het andere, en nu heeft ze weer een nieuwe minnaar aan de haak geslagen. Sylvie's nieuwe vriend is kunstenaar Niclas Castello.

Smaakje van de zomer
Het verleden van Meis op relatiegebied speelt haar parten, zo blijkt als entertainmentdeskundige Aran Bade zijn mening mag geven over haar nieuwe vlam. "Dit is het smaakje van de zomer. Sylvie had gewoon zin in een nieuw vriendje." Bovendien lijkt het allemaal niet iets té perfect. Meis staat er dan ook bekend dit soort dingen van tevoren uit te denken: ze belt zelf een bekende fotograaf.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis heeft weer een nieuwe vriend: succesvol kunstenaar Niclas Castello of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV