Acteur Eddie Murphy gaat weer aan stand-up comedy doen

Acteur Eddie Murphy gaat weer aan stand-up comedy doen

Acteur <em>Eddie Murphy</em> gaat weer aan stand-up comedy doen Vanaf morgen (19 juli) is het zesde seizoen van Comedians in Cars Getting Coffee van komiek Jerry Seinfeld te zien op Netflix. In één van de afleveringen krijgt Seinfeld bezoekt van de grootste stand-up comedian van de jaren tachtig: Eddie Murphy. Die onthult dat hij binnenkort weer aan stand-up comedy wil beginnen. Het zesde seizoen van Comedians in Cars Getting Coffee is vanaf 19 juli te zien op Netflix. Bekijk trailer Comedians In Cars Getting Coffee seizoen 6 Bekijk deze video »
TV :
Acteur Eddie Murphy gaat weer aan stand-up comedy doen

Vanaf morgen (19 juli) is het zesde seizoen van Comedians in Cars Getting Coffee van komiek Jerry Seinfeld te zien op Netflix. In één van de afleveringen krijgt Seinfeld bezoekt van de grootste stand-up comedian van de jaren tachtig: Eddie Murphy. Die onthult dat hij binnenkort weer aan stand-up comedy wil beginnen.

Het zesde seizoen van Comedians in Cars Getting Coffee is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Acteur Eddie Murphy gaat weer aan stand-up comedy doen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV