Deelnemers Nijmeegse Vierdaagse poepen bij aanwonenden in de voortuin

Deelnemers Nijmeegse Vierdaagse poepen bij aanwonenden in de voortuin

Deelnemers Nijmeegse Vierdaagse poepen bij aanwonenden in de voortuin Bewoners langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse hebben het deze dagen zwaar te verduren. Deelnemers van de wandeltocht doen hun behoefte namelijk zonder schroom in de berm en zelfs de voortuinen van mensen. Voor de dixies staan vaak lange rijen, waardoor de deelnemers op andere plekken een grote boodschap achterlaten. Nijmeegse Vierdaagse van start: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?" Bekijk deze video » 'Snollebollekes zorgen voor aardbeving bij slot Vierdaagse' Bekijk deze video »
Nieuws :
Deelnemers Nijmeegse Vierdaagse poepen bij aanwonenden in de voortuin

Bewoners langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse hebben het deze dagen zwaar te verduren. Deelnemers van de wandeltocht doen hun behoefte namelijk zonder schroom in de berm en zelfs de voortuinen van mensen. Voor de dixies staan vaak lange rijen, waardoor de deelnemers op andere plekken een grote boodschap achterlaten.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deelnemers Nijmeegse Vierdaagse poepen bij aanwonenden in de voortuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV