Songfestival 2020: Rotterdam en Maastricht presenteren zich als laatste kanshebbers

Songfestival 2020: Rotterdam en Maastricht presenteren zich als laatste kanshebbers

Songfestival 2020: Rotterdam en Maastricht presenteren zich als laatste kanshebbers Van de vijf mogelijke Songfestival-organisatoren zijn er nog twee over: Rotterdam en Maastricht. Vandaag kregen ze bezoek van de Songfestival-bobo's, die rondkeken in de concertzalen. Hoe gaat het Songfestival er uit zien in de twee steden? Ahoy enIn Rotterdam ligt het natuurlijk voor de hand om het Songfestival in Ahoy te organiseren. Het blijkt dat ze al heel wat aspecten hebben uitgedacht, maar nog altijd zou de komst van het liedjesfestijn het grootste evenement aller tijden betekenen. In Maastricht zal het Songfestival worden gehouden in het MECC. Ook daar is het hele evenement al uitgedacht, maar ze staan nog wel voor een aantal uitdagingen. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk promotiefilm Maastricht voor Songfestival 2020 Bekijk deze video » Bekijk promotiefilm Rotterdam voor Songfestival 2020 Bekijk deze video » Strijd om organisatie Songfestival: "Utrecht sloeg een enorme flater" Bekijk deze video » Aran Bade over organiseren Eurovisie Songfestival 2020 Bekijk deze video »
Songfestival :
Songfestival 2020: Rotterdam en Maastricht presenteren zich als laatste kanshebbers

Van de vijf mogelijke Songfestival-organisatoren zijn er nog twee over: Rotterdam en Maastricht. Vandaag kregen ze bezoek van de Songfestival-bobo's, die rondkeken in de concertzalen. Hoe gaat het Songfestival er uit zien in de twee steden?

Ahoy en
In Rotterdam ligt het natuurlijk voor de hand om het Songfestival in Ahoy te organiseren. Het blijkt dat ze al heel wat aspecten hebben uitgedacht, maar nog altijd zou de komst van het liedjesfestijn het grootste evenement aller tijden betekenen. In Maastricht zal het Songfestival worden gehouden in het MECC. Ook daar is het hele evenement al uitgedacht, maar ze staan nog wel voor een aantal uitdagingen.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Songfestival 2020: Rotterdam en Maastricht presenteren zich als laatste kanshebbers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV