Raymond van Barneveld nog steeds tot over zijn oren verliefd op Julia

Raymond van Barneveld nog steeds tot over zijn oren verliefd op Julia

Raymond van Barneveld nog steeds tot over zijn oren verliefd op Julia Raymond van Barneveld zweeft nog altijd op een roze wolk, maar dat komt niet door zijn dartprestaties. Sinds de scheiding van zijn vrouw Sylvia is hij tot over zijn oren verliefd op de Britse Julia, met wie hij onder meer Robbie Williams ontmoette. Zwarte Cross'Barney' deelde vrijwel alle hoogtepunten van zijn zomervakantie via zijn Instagram-pagina. Nu moet hij echter weer aan de bak, want hij treedt vanavond (18 juli) op bij de Zwarte Cross. Niet als zanger, maar gewoon als darter: in de Megatent gooit hij een pijltje tegen landgenoot Michael van Gerwen. Over zijn kansen is hij duidelijk: "Het wordt lastig, want ik zit midden in een jetlag!" Bekijk het hele fragment hierboven. Raymond van Barneveld in tranen bij laatste wedstrijd in Premier League Darts Bekijk deze video » Raymond van Barneveld heeft 'enorm leuke tijd' met nieuwe vriendin Bekijk deze video »
Sport :

Raymond van Barneveld zweeft nog altijd op een roze wolk, maar dat komt niet door zijn dartprestaties. Sinds de scheiding van zijn vrouw Sylvia is hij tot over zijn oren verliefd op de Britse Julia, met wie hij onder meer Robbie Williams ontmoette.

Zwarte Cross
'Barney' deelde vrijwel alle hoogtepunten van zijn zomervakantie via zijn Instagram-pagina. Nu moet hij echter weer aan de bak, want hij treedt vanavond (18 juli) op bij de Zwarte Cross. Niet als zanger, maar gewoon als darter: in de Megatent gooit hij een pijltje tegen landgenoot Michael van Gerwen. Over zijn kansen is hij duidelijk: "Het wordt lastig, want ik zit midden in een jetlag!"

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Raymond van Barneveld nog steeds tot over zijn oren verliefd op Julia of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: muziek, nederland, concert, vrouw, zomer, festival, oren, scheiding, zomervakantie, robbie williams, zwarte cross, motorcross, barneveld, michael van gerwen, darten, hoogtepunten, ontmoeting, sylvia, fragment, video, Raymond van Barneveld, zanger, darter, gooien

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.