Documentaireserie Prison Girls - Life Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Documentaireserie Prison Girls - Life Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Prison Girls - Life Inside: suikeroom en transgender

Documentaireserie Prison Girls - Life Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis. SuikeroomOok in de gevangenis heb je geld nodig en Missy lost dat op haar eigen manier op: met een suikeroompje. Hij komt elke week op bezoek en het is duidelijk dat hij haar aanbidt. JunkielevenDe heroïneverslaafde Missy moet terechtstaan voor huisvredebreuk en ontvoering. Om haar kinderen terug te krijgen zal ze het junkieleven vaarwel moeten zeggen. TransgenderTransgender Franklin en medegevangene Leslie worden steeds meer verliefd... Ze zien elkaar alleen in de klas, maar zijn ze in staat om hun relatie geheim te houden? Bekijk trailer van Orange Is The New Black seizoen 7 Bekijk deze video » Drugskoning El Chapo de cel in Bekijk deze video »
Uitzending :

Uitzending van Prison Girls - Life Inside gemist? Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis.

Suikeroom
Ook in de gevangenis heb je geld nodig en Missy lost dat op haar eigen manier op: met een suikeroompje. Hij komt elke week op bezoek en het is duidelijk dat hij haar aanbidt.

Junkieleven
De heroïneverslaafde Missy moet terechtstaan voor huisvredebreuk en ontvoering. Om haar kinderen terug te krijgen zal ze het junkieleven vaarwel moeten zeggen.

Transgender
Transgender Franklin en medegevangene Leslie worden steeds meer verliefd... Ze zien elkaar alleen in de klas, maar zijn ze in staat om hun relatie geheim te houden?

Bekijk deze aflevering van Prison Girls - Life Inside hier terug.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Prison Girls - Life Inside gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: vrouwen, gevangenis, documentaire, ontvoering, geheim, prison, terechtstaan, klas, transgender, relatie, geld, kinderen, life, lost, girls, aflevering 3, seizoen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.