Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière

Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière

Bekijk hier de eerste trailer van <em>Top Gun: Maverick</em> met Tom Cruise door de geluidsbarrière Paramount Pictures heeft de splinternieuwe eerste trailer van de film Top Gun: Maverick met Tom Cruise vrijgegeven en is geregisseerd door Joseph Kosinski (Tron, en Only the Brave). Deze film wordt volgens Cruise een 'liefdes brief aan het vliegen'. Bovendien heeft het verhaal een behoorlijk interessant uitgangspunt. Drones vs StraaljagersDit vervolg op de blockbuster uit 1986 is al enige tijd in de maak en helemaal aangepast aan de moderne tijd. De film draait namelijk om de opkomst van drones en hoe piloten langzaam een ding uit het verleden worden. Dat vormt een sterk uitgangspunt voor het verhaal die bij het zien van de eerste beelden er erg goed uit zien. Top Gun: Maverick is vanaf juni 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Trailer :
Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière

Paramount Pictures heeft de splinternieuwe eerste trailer van de film Top Gun: Maverick met Tom Cruise vrijgegeven en is geregisseerd door Joseph Kosinski (Tron, en Only the Brave). Deze film wordt volgens Cruise een 'liefdes brief aan het vliegen'. Bovendien heeft het verhaal een behoorlijk interessant uitgangspunt.

Drones vs Straaljagers
Dit vervolg op de blockbuster uit 1986 is al enige tijd in de maak en helemaal aangepast aan de moderne tijd. De film draait namelijk om de opkomst van drones en hoe piloten langzaam een ding uit het verleden worden. Dat vormt een sterk uitgangspunt voor het verhaal die bij het zien van de eerste beelden er erg goed uit zien.

Top Gun: Maverick is vanaf juni 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV