Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse van start. Ook de politie loopt mee

Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse van start. Ook de politie loopt mee

Laatste dag <em>Nijmeegse Vierdaagse</em> van start. Ook de politie loopt mee Vandaag is de vierde, en alweer de laatste, dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Op de beelden hierboven zie je hoe duizenden mensen alweer een tijdje aan het wandelen zijn, op weg naar de Via Gladiola en de finish, later vandaag. Ook de Rotterdamse politie loopt mee en wordt flink aangemoedigd. Bekijk ook LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola Bekijk deze video » Nijmeegse Vierdaagse maakt supporter Maria Engels emotioneel: "Is toch prachtig?" Bekijk deze video » Deelnemers Nijmeegse Vierdaagse poepen bij aanwonenden in de voortuin Bekijk deze video »
Nieuws :
Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse van start. Ook de politie loopt mee

Vandaag is de vierde, en alweer de laatste, dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Op de beelden hierboven zie je hoe duizenden mensen alweer een tijdje aan het wandelen zijn, op weg naar de Via Gladiola en de finish, later vandaag. Ook de Rotterdamse politie loopt mee en wordt flink aangemoedigd.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse van start. Ook de politie loopt mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV