Bekijk hier de sexy trailer Hustlers: Jennifer Lopez uit de kleren als paaldanseres

Bekijk hier de sexy trailer Hustlers: Jennifer Lopez uit de kleren als paaldanseres

Bekijk hier de sexy trailer Hustlers: Jennifer Lopez uit de kleren als paaldanseres STX Entertainment heeft de nieuwe trailer van de film Hustlers met Jennifer Lopez in de hoofdrol vrijgegeven. Ze is van alle markten thuis: Lopez kan ook paaldansen en hoe! Verleidelijk, sexy en crimineel. J.Lo speelt voormalig stripper Ramona die samen met haar meiden niet tevreden zijn hoeveel geld ze verdienen. Rijke mannen oplichtenDeze film volgt het waargebeurde verhaal van een groepje voormalige strippers tijdens de financiële crisis in Amerika. Ze besluiten de handen ineen te steken om rijke beurshandelaren een oor aan te naaien. Door de mannen te drogeren weten ze hun creditcards te bemachtigen en een hoop geld te stelen. Hustlers is vanaf 19 september 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.
Trailer :

STX Entertainment heeft de nieuwe trailer van de film Hustlers met Jennifer Lopez in de hoofdrol vrijgegeven. Ze is van alle markten thuis: Lopez kan ook paaldansen en hoe! Verleidelijk, sexy en crimineel. J.Lo speelt voormalig stripper Ramona die samen met haar meiden niet tevreden zijn hoeveel geld ze verdienen.

Rijke mannen oplichten
Deze film volgt het waargebeurde verhaal van een groepje voormalige strippers tijdens de financiële crisis in Amerika. Ze besluiten de handen ineen te steken om rijke beurshandelaren een oor aan te naaien. Door de mannen te drogeren weten ze hun creditcards te bemachtigen en een hoop geld te stelen.

Hustlers is vanaf 19 september 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de sexy trailer Hustlers: Jennifer Lopez uit de kleren als paaldanseres of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: talent, china, amerika, crimineel, crisis, media, kleren, new york, wall street, film, creditcards, trailer, markten, oplichten, hustler, jennifer lopez, besluiten, entertainment, passage, steken, meiden, geld, online, magazine, paaldansen, band, ramona, market, marketing, mannen, inception, sexy, vriendinnen

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.