Heeft Rob Jetten weleens in een jurk gelopen?

Heeft Rob Jetten weleens in een jurk gelopen?

Heeft <em>Rob Jetten</em> weleens in een jurk gelopen? Deze week had D66-fractievoorzitter Rob Jetten de eer om plaats te nemen in de jury van een heuse dragshow, op de Roze Woensdag van de Nijmeegse Vierdaagse. "Heb je zelf weleens in een jurk gelopen?", vraagt de verslaggeefster van Omroep Gelderland zich af. "Nee. Ik denk niet dat ik heel goed zou zijn op hoge hakken," aldus Jetten. Bekijk het hele fragment hierboven. Bekijk ook LIVE: Intocht Nijmeegse Vierdaagse vanaf Via Gladiola Bekijk deze video » Laatste dag Nijmeegse Vierdaagse van start. Ook de politie loopt mee Bekijk deze video » Rob Jetten over zijn bijnaam Robot-Jetten Bekijk deze video »
Nieuws :
Heeft Rob Jetten weleens in een jurk gelopen?

Deze week had D66-fractievoorzitter Rob Jetten de eer om plaats te nemen in de jury van een heuse dragshow, op de Roze Woensdag van de Nijmeegse Vierdaagse. "Heb je zelf weleens in een jurk gelopen?", vraagt de verslaggeefster van Omroep Gelderland zich af. "Nee. Ik denk niet dat ik heel goed zou zijn op hoge hakken," aldus Jetten. Bekijk het hele fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heeft Rob Jetten weleens in een jurk gelopen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV