Marianne Vos wint op indrukwekkende wijze La Course 2019

Marianne Vos wint op indrukwekkende wijze La Course 2019

Marianne Vos wint op indrukwekkende wijze La Course 2019 De Nederlandse wielrenster Marianne Vos heeft op indrukwekkende wijze La Course gewonnen, de vrouwelijke tegenhanger van de Tour de France. In de laatste kilometer reed ze weg bij het peloton. BergopEn dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want in het laatste stukje ging het parcours nog even flink omhoog. Vos achterhaalde de Australische vluchter Amanda Spratt en kwam uiteindelijk als eerste over de streep. De commentatoren zijn lyrisch: "Wat een fenomeen!" Bekijk het hele fragment hierboven. Europese Kampioenschappen: Marianne Vos pakt zilver bij EK, goud voor Marta Bastianelli Bekijk deze video » Annemiek van Vleuten wint Giro Rosa 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Marianne Vos wint op indrukwekkende wijze La Course 2019

De Nederlandse wielrenster Marianne Vos heeft op indrukwekkende wijze La Course gewonnen, de vrouwelijke tegenhanger van de Tour de France. In de laatste kilometer reed ze weg bij het peloton.

Bergop
En dat was makkelijker gezegd dan gedaan, want in het laatste stukje ging het parcours nog even flink omhoog. Vos achterhaalde de Australische vluchter Amanda Spratt en kwam uiteindelijk als eerste over de streep. De commentatoren zijn lyrisch: "Wat een fenomeen!"

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Marianne Vos wint op indrukwekkende wijze La Course 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV