Rohan Dennis heeft geen ruzie met de ploegleiders, aldus Tristan Hoffman

Rohan Dennis heeft geen ruzie met de ploegleiders, aldus Tristan Hoffman

<em>Rohan Dennis</em> heeft geen ruzie met de ploegleiders, aldus <em>Tristan Hoffman</em> Tristan Hoffman is een van de ploegleiders van Team Bahrain-Merida, de ploeg van de plotseling verdwenen Rohan Dennis. Hoffman spreekt van een gekke dag, maar volgens hem is er geen ruzie tussen de ploegleiders en Dennis. TeleurgesteldHoffman geeft aan dat hij niet boos is op Dennis, eerder teleurgesteld - wat misschien nog wel erger is. Het afstappen van Dennis kwam ook op een zeer vreemd moment: vandaag staat de tijdrit op het programma, wat normaliter zijn specialiteit is en die Dennis dan ook had kunnen winnen. Het mocht niet zo zijn, maar: "We hebben nog zeven andere renners waar we ons nu op focussen," zegt Hoffman. Bekijk het hele interview hierboven. Giro d'Italia 2018 etappe 16: Rohan Dennis wint tijdrit Bekijk deze video » Samenvatting tijdrit WK wielrennen: zilver voor Tom Dumoulin Bekijk deze video »
Wielrennen :
Rohan Dennis heeft geen ruzie met de ploegleiders, aldus Tristan Hoffman

Tristan Hoffman is een van de ploegleiders van Team Bahrain-Merida, de ploeg van de plotseling verdwenen Rohan Dennis. Hoffman spreekt van een gekke dag, maar volgens hem is er geen ruzie tussen de ploegleiders en Dennis.

Teleurgesteld
Hoffman geeft aan dat hij niet boos is op Dennis, eerder teleurgesteld - wat misschien nog wel erger is. Het afstappen van Dennis kwam ook op een zeer vreemd moment: vandaag staat de tijdrit op het programma, wat normaliter zijn specialiteit is en die Dennis dan ook had kunnen winnen. Het mocht niet zo zijn, maar: "We hebben nog zeven andere renners waar we ons nu op focussen," zegt Hoffman.

Bekijk het hele interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rohan Dennis heeft geen ruzie met de ploegleiders, aldus Tristan Hoffman of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen