Bekijk volledige fotosessie met de koninklijke familie

Bekijk volledige fotosessie met de koninklijke familie

Bekijk volledige fotosessie met de koninklijke familie De zomervakantie is aangebroken, en dat betekent dat de koninklijke familie zich laat fotograferen bij Huis ten Bosch. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vertonen zich samen met dochters Amalia, Alexia en Ariane voor het verzamelde journaille. RustHet traditionele fotomoment vindt ook plaats tijdens de wintersport van de koninklijke familie. In ruil daarvoor wordt het gezin de rest van het jaar met rust gelaten door de persfotografen. Dat is op verzoek van koning Willem-Alexander. Bekijk hierboven de beelden van de fotosessie. Prinses Amalia wordt steeds belangrijker binnen de koninklijke familie Bekijk deze video » Koninklijke familie houdt traditionele zomerfotosessie: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Royals :

De zomervakantie is aangebroken, en dat betekent dat de koninklijke familie zich laat fotograferen bij Huis ten Bosch. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima vertonen zich samen met dochters Amalia, Alexia en Ariane voor het verzamelde journaille.

Rust
Het traditionele fotomoment vindt ook plaats tijdens de wintersport van de koninklijke familie. In ruil daarvoor wordt het gezin de rest van het jaar met rust gelaten door de persfotografen. Dat is op verzoek van koning Willem-Alexander.

Bekijk hierboven de beelden van de fotosessie.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk volledige fotosessie met de koninklijke familie of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, koning, koningshuis, live, maxima, willemalexander, koning willem alexander, amalia, alexia, pers, ariane, koninklijke familie, dochters, zomervakantie, huis ten bosch, fotomoment, fotosessie, gezin, wintersport, fotografen, ruil, fotograferen, zomers, video, familie

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.