Angela Merkel reageert op trilaanvallen: "Na mijn carrière wil ik ook gezond zijn"

Angela Merkel reageert op trilaanvallen: "Na mijn carrière wil ik ook gezond zijn"

Angela Merkel reageert op trilaanvallen: "Na mijn carrière wil ik ook gezond zijn" De laatste tijd heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel meerdere trilaanvallen gehad, die bij het Duitse volk tot bezorgdheid leidden. Nu heeft Merkel voor het eerst gereageerd op de vermeende problemen met haar gezondheid: "Ik hoop dat ik na mijn politieke carrière ook nog een aantal jaren in goede gezondheid kan doorbrengen." Moet mijn werk doenMerkel zegt dat ze gewoon in staat is haar werk uit te voeren, en dat ze haar verantwoordelijkheid moet kennen om als regeringsleider op te treden. Ook zegt de Duitse bondskanselier dat ze zelf gebaat is bij een goede gezondheid, want ze hoopt ook na haar politieke loopbaan (die in 2021 ten einde komt) nog gezond te zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Angela Merkel begint hevig te trillen tijdens ceremonie Bekijk deze video » Duitsland bezorgd: Angela Merkel opnieuw hevig aan het trillen Bekijk deze video » Angela Merkel voor de derde keer heftig trillend in het openbaar Bekijk deze video »
Buitenland :
Angela Merkel reageert op trilaanvallen: "Na mijn carrière wil ik ook gezond zijn"

De laatste tijd heeft de Duitse bondskanselier Angela Merkel meerdere trilaanvallen gehad, die bij het Duitse volk tot bezorgdheid leidden. Nu heeft Merkel voor het eerst gereageerd op de vermeende problemen met haar gezondheid: "Ik hoop dat ik na mijn politieke carrière ook nog een aantal jaren in goede gezondheid kan doorbrengen."

Moet mijn werk doen
Merkel zegt dat ze gewoon in staat is haar werk uit te voeren, en dat ze haar verantwoordelijkheid moet kennen om als regeringsleider op te treden. Ook zegt de Duitse bondskanselier dat ze zelf gebaat is bij een goede gezondheid, want ze hoopt ook na haar politieke loopbaan (die in 2021 ten einde komt) nog gezond te zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Angela Merkel reageert op trilaanvallen: "Na mijn carrière wil ik ook gezond zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV