Zware val Wout van Aert in tijdrit Tour de France 2019

Zware val Wout van Aert in tijdrit Tour de France 2019

Zware val Wout van Aert in tijdrit Tour de France 2019 Met het plotselinge vertrek van Rohan Dennis leek Wout van Aert de beste papieren te hebben om de tijdrit op zijn naam te schrijven vandaag. De Vlaamse renner van Jumbo-Visma kende echter een verschrikkelijke dag: in volle vaart bleef hij hangen in een spandoek aan een dranghek, waardoor hij hard ten val kwam. Hij moest per direct opgeven. Bekijk de zware valpartij van Wout van Aert hierboven. Finish Wout van Aert in etappe 10 van Tour de France 2019 Bekijk deze video » Bekijk de laatste kilometer van etappe 10 Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :

Met het plotselinge vertrek van Rohan Dennis leek Wout van Aert de beste papieren te hebben om de tijdrit op zijn naam te schrijven vandaag. De Vlaamse renner van Jumbo-Visma kende echter een verschrikkelijke dag: in volle vaart bleef hij hangen in een spandoek aan een dranghek, waardoor hij hard ten val kwam. Hij moest per direct opgeven.

Bekijk de zware valpartij van Wout van Aert hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zware val Wout van Aert in tijdrit Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: live, Tour de France, tourdefrance, tijdrit, wout van aert, valpartij, jumbo, rohan dennis, spandoek, papieren, video, vertrek, eurosport, eurosport player, naam, val


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV