Steven Kruijswijk rijdt met zesde plaats goede tijdrit

Steven Kruijswijk rijdt met zesde plaats goede tijdrit

<em>Steven Kruijswijk</em> rijdt met zesde plaats goede tijdrit Steven Kruijswijk heeft zichzelf overtroffen in de tijdrit in Pau. Hij rijdt een goede race en eindigt met negen seconden achter Thomas de Gendt. Hij pakt een flink aantal seconden op zijn directe opvolgers en stijgt zelfs een plekje in het algemeen klassement (naar de derde plaats). Bekijk alles over de Tour de France 2019. Zware val Wout van Aert in tijdrit Tour de France 2019 Bekijk deze video » Thomas de Gendt voorlopig snelste in tijdrit Tour de France 2019 Bekijk deze video » Julian Alaphilippe wint verrassend de tijdrit in de Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Steven Kruijswijk rijdt met zesde plaats goede tijdrit

Steven Kruijswijk heeft zichzelf overtroffen in de tijdrit in Pau. Hij rijdt een goede race en eindigt met negen seconden achter Thomas de Gendt. Hij pakt een flink aantal seconden op zijn directe opvolgers en stijgt zelfs een plekje in het algemeen klassement (naar de derde plaats).

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Steven Kruijswijk rijdt met zesde plaats goede tijdrit of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV