Julian Alaphilippe wint verrassend de tijdrit in de Tour de France 2019

Julian Alaphilippe wint verrassend de tijdrit in de Tour de France 2019

<em>Julian Alaphilippe</em> wint verrassend de tijdrit in de <em>Tour de France</em> 2019 Julian Alaphillipe heeft zeer verrassend de tijdrit in de Tour de France gewonnen. De Fransman pakt grote favoriet Geraint Thomas op de meet met meer dan 15 seconde voorsprong. Steven Kruijswijk rijdt goed en wint een plaatsje in het algemeen klassement. Steven Kruijswijk rijdt met zesde plaats goede tijdrit Bekijk deze video » Julian Alaphilippe wint verrassend de tijdrit in de Tour de France 2019 Bekijk deze video » Bekijk de laatste kilometer van de winnende tijdrit in de Tour de France 2019 Bekijk deze video » Later meer. Bekijk alles over de Tour de France 2019. Zware val Wout van Aert in tijdrit Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Julian Alaphilippe wint verrassend de tijdrit in de Tour de France 2019

Julian Alaphillipe heeft zeer verrassend de tijdrit in de Tour de France gewonnen. De Fransman pakt grote favoriet Geraint Thomas op de meet met meer dan 15 seconde voorsprong. Steven Kruijswijk rijdt goed en wint een plaatsje in het algemeen klassement.

Later meer.

Bekijk alles over de Tour de France 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Julian Alaphilippe wint verrassend de tijdrit in de Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen