Wendy van Dijk tegen Johnny de Mol: 'Kijk uit, anders krijg je de moedermaffia over je heen'

Wendy van Dijk tegen Johnny de Mol: 'Kijk uit, anders krijg je de moedermaffia over je heen'

Wendy van Dijk tegen Johnny de Mol: 'Kijk uit, anders krijg je de moedermaffia over je heen' Johnny de Mol wordt binnenkort voor de tweede keer vader. Samen met Wendy van Dijk duikt Johnny de studio in om Superkids op te nemen. Tijdens de opnames ging De Telegraaf langs bij de presentator. ,,Het is nu even werken en thuis ontlasten. Ik doe dan veel dingen met mijn eigen superkid." Johnny vertelt ook dat hij zijn zoontje in de bakfiets zet. ,,Wel helemaal ingesnoerd hoor. Die kan nergens heen", aldus de presentator. Bekijk de beelden van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Johnny de Mol heeft volgens Gert Verhulst het geluk in België opgegroeid te zijn Bekijk deze video » Johnny de Mol en Wendy van Dijk gaan weer samenwerken voor Superkids Bekijk deze video »
Entertainment :

Johnny de Mol wordt binnenkort voor de tweede keer vader. Samen met Wendy van Dijk duikt Johnny de studio in om Superkids op te nemen. Tijdens de opnames ging De Telegraaf langs bij de presentator. ,,Het is nu even werken en thuis ontlasten. Ik doe dan veel dingen met mijn eigen superkid." Johnny vertelt ook dat hij zijn zoontje in de bakfiets zet. ,,Wel helemaal ingesnoerd hoor. Die kan nergens heen", aldus de presentator.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wendy van Dijk tegen Johnny de Mol: 'Kijk uit, anders krijg je de moedermaffia over je heen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: presentator, opnames, sbs6, video, johnny de mol, wendy van dijk, bakfiets, vader, telegraaf, de telegraaf, de mol, studio

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.