Verrassing Gerard Joling voor moeder verpest

Verrassing Gerard Joling voor moeder verpest

Verrassing Gerard Joling voor moeder verpest De moeder van Gerard Joling wordt binnenkort maar liefst negentig jaar oud. Joling wilde dat graag vieren en haar verrassen met een liedje. Dat liep niet helemaal goed. Jolings moeder kwam namelijk binnen tijdens de voorbereiding. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Guido den Aantrekker: 'Wesley Sneijder en Gaby Blaaser aan het daten' Bekijk deze video » "Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet" Bekijk deze video »
TV :

De moeder van Gerard Joling wordt binnenkort maar liefst negentig jaar oud. Joling wilde dat graag vieren en haar verrassen met een liedje. Dat liep niet helemaal goed. Jolings moeder kwam namelijk binnen tijdens de voorbereiding.

Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verrassing Gerard Joling voor moeder verpest of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: gerard joling, Shownieuws, video, zanger, moeder, verrassing

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.