Tour de France 2019: Onboard beelden tijdrit etappe 13

Tour de France 2019: Onboard beelden tijdrit etappe 13

Tour de France 2019: Onboard beelden tijdrit etappe 13 Tijdrijders konden vandaag hun hart ophalen in de Tour de France. In deze dertiende etappe van de ronde van Frankrijk was het namelijk de beurt aan een lastig en technische tijdrit. Wout van Aert kwam vandaag helaas hard ten val en zal niet meer te zien zijn in de Tour de France 2019. Bekijk de onboard-beelden van de etappe hierboven. Bekijk ook Steven Kruijswijk rijdt met zesde plaats goede tijdrit Bekijk deze video » Bekijk de laatste kilometer van de winnende tijdrit in de Tour de France 2019 Bekijk deze video »
Wielrennen :

Tijdrijders konden vandaag hun hart ophalen in de Tour de France. In deze dertiende etappe van de ronde van Frankrijk was het namelijk de beurt aan een lastig en technische tijdrit. Wout van Aert kwam vandaag helaas hard ten val en zal niet meer te zien zijn in de Tour de France 2019.

Bekijk de onboard-beelden van de etappe hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tour de France 2019: Onboard beelden tijdrit etappe 13 of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: frankrijk, sport, camera, Tour de France, ronde van frankrijk, hashtag, tijdrit, wout van aert, ophalen, etappe, onboard, video, stage, aso, val

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.