Terugblik op tijdrit in etappe 13 van Tour de France 2019

Terugblik op tijdrit in etappe 13 van Tour de France 2019

Terugblik op tijdrit in etappe 13 van Tour de France 2019 Hidde van Warmerdam en Thomas Dekker van In Het Wiel blikken terug op de lastige tijdrit van vandaag. In deze etappe kwam Wout van Aert hard ten val. Daarnaast won Julian Alaphilippe de tijdrit op spectaculaire wijze. ,,We wisten dat hij dit jaar al hele goede tijdritten heeft gereden en dat hij in wereldvorm is", zegt Thomas Dekker. Bekijk de hele terugblik hierboven. Bekijk ook Bekijk de laatste kilometer van de winnende tijdrit in de Tour de France 2019 Bekijk deze video » Tour de France 2019: Onboard beelden tijdrit etappe 13 Bekijk deze video »
Wielrennen :
Terugblik op tijdrit in etappe 13 van Tour de France 2019

Hidde van Warmerdam en Thomas Dekker van In Het Wiel blikken terug op de lastige tijdrit van vandaag. In deze etappe kwam Wout van Aert hard ten val. Daarnaast won Julian Alaphilippe de tijdrit op spectaculaire wijze. ,,We wisten dat hij dit jaar al hele goede tijdritten heeft gereden en dat hij in wereldvorm is", zegt Thomas Dekker.

Bekijk de hele terugblik hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op tijdrit in etappe 13 van Tour de France 2019 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV