Fotosessie koningshuis: 'We gaan genieten van het leven'

Fotosessie koningshuis: 'We gaan genieten van het leven'

Fotosessie koningshuis: 'We gaan genieten van het leven' Tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie was het koningshuis weer in volle glorie te zien. Deze keer werden de foto's genomen in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Koning Willem-Alexander vertelde aan de aanwezige pers: ,,We gaan deze vakantie met het gezin samen zijn. En even van de rust genieten. Dat is zeker voor de kinderen belangrijk, aangezien die erg lang op school hebben gezeten", aldus de koning. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Koninklijke familie houdt traditionele zomerfotosessie: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk volledige fotosessie met de koninklijke familie Bekijk deze video »
Entertainment :

Tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie was het koningshuis weer in volle glorie te zien. Deze keer werden de foto's genomen in de tuin van Paleis Huis ten Bosch. Koning Willem-Alexander vertelde aan de aanwezige pers: ,,We gaan deze vakantie met het gezin samen zijn. En even van de rust genieten. Dat is zeker voor de kinderen belangrijk, aangezien die erg lang op school hebben gezeten", aldus de koning.

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fotosessie koningshuis: 'We gaan genieten van het leven' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: koningin, school, koning, koningshuis, interview, maxima, koning willem alexander, prinses, amalia, alexia, vakantie, pers, ariane, paleis, dochters, tuin, huis ten bosch, fotosessie, gezin, paleis huis ten bosch, prinses amalia, video, kinderen, foto, zomerfotosessie


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV