Vanavond bij Jinek: Yentl en De Boer, Jamai Loman, Sander van Hoorn en meer

Vanavond bij Jinek: Yentl en De Boer, Jamai Loman, Sander van Hoorn en meer

Vanavond bij Jinek: Yentl en De Boer, Jamai Loman, Sander van Hoorn en meer Vanavond zijn bij Jinek onder andere cabaretduo Yentl en De Boer, Jamai Loman en Sander van der Hoorn te gast. De uitzending is rond 23:00 live te zien op NPO1. Er zal gepraat worden over de woningmarkt, de gelijktijdige zwangerchap van Yentl en De Boer en over de Nijmeegse Vierdaagse. Bekijk ook Eva Jinek: "Wat hebben we aan bezoek Rutte aan Trump?" Bekijk deze video » Jinek gemist? Uitvoerend producent Songfestival Sietse Bakker over zijn functie Bekijk deze video »
Talkshow :

Vanavond zijn bij Jinek onder andere cabaretduo Yentl en De Boer, Jamai Loman en Sander van der Hoorn te gast. De uitzending is rond 23:00 live te zien op NPO1.

Er zal gepraat worden over de woningmarkt, de gelijktijdige zwangerchap van Yentl en De Boer en over de Nijmeegse Vierdaagse.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Jinek: Yentl en De Boer, Jamai Loman, Sander van Hoorn en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: woningmarkt, live, uitzending, hoorn, sander van hoorn, vierdaagse, nijmeegse vierdaagse, sander van der hoorn, jamai, video, eveliendebruijn, evelien de bruijn, jamai loman, jinek, npo 1, npo1, J A M A I, YENTL EN DE BOER

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.