Britse olietanker ingenomen door Iran in Straat van Hormuz

Britse olietanker ingenomen door Iran in Straat van Hormuz

Britse olietanker ingenomen door Iran in Straat van Hormuz De Britse olietanker Stena Impero is vandaag geconsfisqueerd door Iran. Het schip werd geënterd in de Straat van Hormuz. De spanningen tussen de Verenigde Staten, Groot-Brittanië en Iran lopen de laatste maanden steeds verder op. De rederij van het schip meldt dat er geen contact mogelijk is met de bemanning van het schip. Bekijk de video van het AD hierboven. Bekijk ook Vanavond in Pauw: Martijn Koning over Maarten van der Weijden, Charles Groenhuijsen over Trump Bekijk deze video » Charles Groenhuijsen over conflict Trump en Iran: "Dat hij ergens over twijfelt, is uniek" Bekijk deze video »
Nieuws :

De Britse olietanker Stena Impero is vandaag geconsfisqueerd door Iran. Het schip werd geënterd in de Straat van Hormuz. De spanningen tussen de Verenigde Staten, Groot-Brittanië en Iran lopen de laatste maanden steeds verder op. De rederij van het schip meldt dat er geen contact mogelijk is met de bemanning van het schip.

Bekijk de video van het AD hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Britse olietanker ingenomen door Iran in Straat van Hormuz of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: iran, verenigde staten, staatstelevisie, rederij, olietanker, bemanning, garde, video, schip, contact, straat

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.