91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art

91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art

91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art Vroijke taferelen in Zomer met Art gisterenavond. Egbert Tietema, van 91 jaar, was samen met een tweeling van 85 jaar uitgenodigd om tips te geven over hoe je gelukkig oud kunt worden. "Zorgen dat je meedoet in de samenleving. Niet 's morgens al zo vroeg opstaan." Bekijk het hele fragment hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nienke Plas over smartphonegebruik: "Dan zit je ineens je hele mandje te vullen omdat het sale is" Bekijk deze video » Gert Verhulst trekt zich leed van Tempation Island-Pommeline enorm aan: 'Mijn hart breekt' Bekijk deze video »
TV :
91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art

Vroijke taferelen in Zomer met Art gisterenavond. Egbert Tietema, van 91 jaar, was samen met een tweeling van 85 jaar uitgenodigd om tips te geven over hoe je gelukkig oud kunt worden. "Zorgen dat je meedoet in de samenleving. Niet 's morgens al zo vroeg opstaan." Bekijk het hele fragment hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV