Tineke Schouten noemt 25e grote show haar laatste

Tineke Schouten noemt 25e grote show haar laatste

Tineke Schouten noemt 25e grote show haar laatste Cabaretière Tineke Schouten gaat nog één keer het land in met een grote show. "Het is een flinke investering, een nieuwe show. Daar moet je ook veel voorstellingen voor draaien. Ik maak er nog één en dan rond ik het af. Dan heb ik er 25 gemaakt." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven. Bekijk ook Guido den Aantrekker: 'Wesley Sneijder en Gaby Blaaser aan het daten' Bekijk deze video » "Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet" Bekijk deze video »
TV :

Cabaretière Tineke Schouten gaat nog één keer het land in met een grote show. "Het is een flinke investering, een nieuwe show. Daar moet je ook veel voorstellingen voor draaien. Ik maak er nog één en dan rond ik het af. Dan heb ik er 25 gemaakt." Bekijk het hele fragment van Shownieuws hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tineke Schouten noemt 25e grote show haar laatste of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: pensioen, investering, show, fragment, Shownieuws, video, tineke schouten

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.