Mattie Valk vind de liefde in Jamy

Mattie Valk vind de liefde in Jamy

Mattie Valk vind de liefde in Jamy Mattie Valk heeft een nieuwe vriendin. De DJ van Q-Music is sinds kort zwaar verliefd op Jamy (36), die hij al lang kent. "We kennen elkaar al een hele tijd, en we zijn best al een tijdje verliefd maar we hielden het eerst nog even voor onszelf. Ik ben van de kaart van verliefdheid. Ik heb nog nooit een pilletje genomen, maar ik denk dat het zo voelt. Ze heeft mijn moeder ontmoet en is goedgekeurd", meldt Valk in zijn eigen ochtendshow. Bekijk hier alles over Q-Music Marieke Elsinga ontroerd door verrassing van Mattie Bekijk deze video » Mattie Valk heeft nieuwe relatie: 'Ik ben enorm verliefd' Bekijk deze video »
Gossip :
Mattie Valk vind de liefde in Jamy

Mattie Valk heeft een nieuwe vriendin. De DJ van Q-Music is sinds kort zwaar verliefd op Jamy (36), die hij al lang kent.

"We kennen elkaar al een hele tijd, en we zijn best al een tijdje verliefd maar we hielden het eerst nog even voor onszelf. Ik ben van de kaart van verliefdheid. Ik heb nog nooit een pilletje genomen, maar ik denk dat het zo voelt. Ze heeft mijn moeder ontmoet en is goedgekeurd", meldt Valk in zijn eigen ochtendshow.

Bekijk hier alles over Q-Music

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mattie Valk vind de liefde in Jamy of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV