Gert Verhulst vertoont zijn zangkunsten in Zomer met Art

Gert Verhulst vertoont zijn zangkunsten in Zomer met Art

Gert Verhulst vertoont zijn zangkunsten in Zomer met Art Gert Verhulst was deze week de sidekick van Art Rooijakkers in Zomer met Art. Hij sluit zijn komst naar de talkshow spetterend af met een optreden en zingt Angeline (M'n Blonde Sexmachine). Bekijk de beelden hierboven. Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gert Verhulst trekt zich leed van Tempation Island-Pommeline enorm aan: 'Mijn hart breekt' Bekijk deze video » 91-jarige Egbert zorgt voor vrolijke taferelen in Zomer met Art Bekijk deze video »
TV :

Gert Verhulst was deze week de sidekick van Art Rooijakkers in Zomer met Art. Hij sluit zijn komst naar de talkshow spetterend af met een optreden en zingt Angeline (M'n Blonde Sexmachine). Bekijk de beelden hierboven.

Zomer met Art is elke werkdag om 22.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Zomer met Art terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gert Verhulst vertoont zijn zangkunsten in Zomer met Art of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zomer, tv-programma, stijl, samson, video, rtl, art rooijakkers, optreden, gert verhulst, rtl 4, terugkijken, talkshow, zomer met art

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.