Terugblik op Vierdaagse bij Jinek: "De muziek was slecht"

Terugblik op Vierdaagse bij Jinek: "De muziek was slecht"

Terugblik op Vierdaagse bij Jinek: "De muziek was slecht" NOS-correspondent Sander van Hoorn en zanger en presentator Jamai Loman liepen beiden de Nijmeegse Vierdaagse uit. Bij Jinek blikken ze terug. Sander was niet helemaal te spreken over de muziek: "André Hazes is voor mij een guilty pleasure, maar daar is het instapniveau." Ook Jamai vond het slecht. Bekijk het hele fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Martien Meiland spreekt wandelaars Nijmeegse Vierdaagse toe Bekijk deze video » Jamai Loman loopt Nijmeegse Vierdaagse uit: 'Het valt mee met de blaren' Bekijk deze video »
TV :
Terugblik op Vierdaagse bij Jinek: "De muziek was slecht"

NOS-correspondent Sander van Hoorn en zanger en presentator Jamai Loman liepen beiden de Nijmeegse Vierdaagse uit. Bij Jinek blikken ze terug. Sander was niet helemaal te spreken over de muziek: "André Hazes is voor mij een guilty pleasure, maar daar is het instapniveau." Ook Jamai vond het slecht. Bekijk het hele fragment hierboven.

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugblik op Vierdaagse bij Jinek: "De muziek was slecht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV