Code oranje: Buienradar laat extreme droogte boven Nederland zien

Code oranje: Buienradar laat extreme droogte boven Nederland zien

Het is deze dagen tropisch warm in Nederland. Het KNMI heeft code oranje afgekondigd vanwege extreem warm weer. De temperaturen kunnen in Noord-Brabant en Limburg oplopen tot zo'n 39 graden, waarmee het all-time hitterecord verbroken zal worden.

Droogte
De extreme temperaturen gaan gepaard met droogte: er valt op woensdag en donderdag geen spatje regen. Op vrijdag kan daar verandering in komen: flinke regen- en onweersbuien kunnen dan de nodige verkoeling brengen. Ook voor zaterdag wordt er echter nog een tropische temperatuur van boven de 30 graden verwacht.

Actuele Buienradar (nu & straks)

Buienradar.nl beelden

Code oranje: Buienradar laat extreme droogte boven Nederland zien Het is deze dagen tropisch warm in Nederland. Het KNMI heeft code oranje afgekondigd vanwege extreem warm weer. De temperaturen kunnen in Noord-Brabant en Limburg oplopen tot zo'n 39 graden, waarmee het all-time hitterecord verbroken zal worden. DroogteDe extreme temperaturen gaan gepaard met droogte: er valt op woensdag en donderdag geen spatje regen. Op vrijdag kan daar verandering in komen: flinke regen- en onweersbuien kunnen dan de nodige verkoeling brengen. Ook voor zaterdag wordt er echter nog een tropische temperatuur van boven de 30 graden verwacht. Actuele Buienradar (nu & straks) Buienradar.nl beelden Bekijk ook "Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet" Bekijk deze video » Gert Verhulst: "Was het zo moeilijk voor Mattie Valk om iemand te vinden?" Bekijk deze video »
Nieuws :
Code oranje: Buienradar laat extreme droogte boven Nederland zien
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Code oranje: Buienradar laat extreme droogte boven Nederland zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV