Bekijk de trailer van de langverwachte Steven Universe Movie

Bekijk de trailer van de langverwachte Steven Universe Movie

Bekijk de trailer van de langverwachte <em>Steven Universe Movie</em> Het is misschien voor ons Hollanders iets onbekender, maar in de VS is Steven Universe een van de bestbekeken animatieseries. Naar een film over de avonturen van Steven werd lang uitgekeken. Nu is het dus zover. De film krijgt geen wereldwijde bioscooprelease, maar zal wel op Cartoon Network te zien zijn. Bekijk hier alle hoogtepunten van San Diego Comic Con 2019. Bekijk hier de eerste trailer van Top Gun: Maverick met Tom Cruise door de geluidsbarrière Bekijk deze video » Bekijk de grappige trailer van de nieuwe Jay and Silent Bob Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van de langverwachte Steven Universe Movie

Het is misschien voor ons Hollanders iets onbekender, maar in de VS is Steven Universe een van de bestbekeken animatieseries. Naar een film over de avonturen van Steven werd lang uitgekeken. Nu is het dus zover. De film krijgt geen wereldwijde bioscooprelease, maar zal wel op Cartoon Network te zien zijn.

Bekijk hier alle hoogtepunten van San Diego Comic Con 2019.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van de langverwachte Steven Universe Movie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen