Martin Garrix vanaf Tomorrowland: 'samenwerking met grootste naam ooit'

Martin Garrix vanaf Tomorrowland: 'samenwerking met grootste naam ooit'

Martin Garrix vanaf Tomorrowland: 'samenwerking met grootste naam ooit' Martin Garrix was gisterenavond een van de headliners op Tomorrowland. Hij praat erover bij Radio538 en heeft ook nog een nieuwtje: "Ik heb in de studio gezeten met de grootste naam ooit." Binnen nu en een jaar moet het nummer uit gaan komen, een samenwerking met een mannelijke artiest van wie hij de naam nog niet bekend kan maken. Bekijk het hele interview hierboven. Bekijk ook Black Eyed Peas live op Zwarte Cross 2019: "Where is the love?" Bekijk deze video » Tomorrowland 2019: bekijk het hele optreden van Tiësto Bekijk deze video »
Muziek :

Martin Garrix was gisterenavond een van de headliners op Tomorrowland. Hij praat erover bij Radio538 en heeft ook nog een nieuwtje: "Ik heb in de studio gezeten met de grootste naam ooit." Binnen nu en een jaar moet het nummer uit gaan komen, een samenwerking met een mannelijke artiest van wie hij de naam nog niet bekend kan maken. Bekijk het hele interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martin Garrix vanaf Tomorrowland: 'samenwerking met grootste naam ooit' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: interview, samenwerking, tomorrowland, artiest, video, Martin Garrix, radio538, naam, studio

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.