Sylvie Meis hysterisch blij na poging Bottle Cap Challenge

Sylvie Meis hysterisch blij na poging Bottle Cap Challenge

Sylvie Meis hysterisch blij na poging Bottle Cap Challenge The Bottle Cap Challenge ging een paar weken geleden viral toen duizenden bekende en onbekende mensen probeerden de dop van een fles te krijgen, waarna ze de beelden online deelden. Sylvie Meis loopt een beetje achter de feiten aan maar heeft nu ook een poging gepost op haar Instagrampagina. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Ook Mariah Carey en Justin Bieber doen Bottle Cap Challenge Bekijk deze video » "Als Sylvie Meis een non was zou ze met pek en veren het klooster worden uitgezet" Bekijk deze video »
Show :
Sylvie Meis hysterisch blij na poging Bottle Cap Challenge

The Bottle Cap Challenge ging een paar weken geleden viral toen duizenden bekende en onbekende mensen probeerden de dop van een fles te krijgen, waarna ze de beelden online deelden. Sylvie Meis loopt een beetje achter de feiten aan maar heeft nu ook een poging gepost op haar Instagrampagina. Bekijk de beelden hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sylvie Meis hysterisch blij na poging Bottle Cap Challenge of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV