Bekijk hoe criminelen uiterlijk aanpassen om uit handen te blijven van politie

Bekijk hoe criminelen uiterlijk aanpassen om uit handen te blijven van politie

Bekijk hoe criminelen uiterlijk aanpassen om uit handen te blijven van politie Een Nederlandse man werd afgelopen week opgepakt in Spanje vanwege een diamantoof. Hij bleek via plastische chirurgie zijn uiterlijk te hebben aangepast. Ondanks zijn pogingen om zijn uiterlijk te veranderen, slaagde de politie er toch in om de Utrechtse man te traceren. Strafrechtadvocate Marielle van Essen was bij RTL Boulevard om te vertellen over het veranderen van uiterlijk. ,,Hij zou valse papieren hebben en de Roemeense identiteit hebben aangenomen. Heel grondig is hij niet geweest met het aanpassen van zijn uiterlijk want zijn vingerafdrukken waren nog hetzelfde." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Jamai Loman loopt Nijmeegse Vierdaagse uit: 'Het valt mee met de blaren' Bekijk deze video » Tino Martin krijgt gouden plaat voor Zij weet het Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hoe criminelen uiterlijk aanpassen om uit handen te blijven van politie

Een Nederlandse man werd afgelopen week opgepakt in Spanje vanwege een diamantoof. Hij bleek via plastische chirurgie zijn uiterlijk te hebben aangepast. Ondanks zijn pogingen om zijn uiterlijk te veranderen, slaagde de politie er toch in om de Utrechtse man te traceren.

Strafrechtadvocate Marielle van Essen was bij RTL Boulevard om te vertellen over het veranderen van uiterlijk. ,,Hij zou valse papieren hebben en de Roemeense identiteit hebben aangenomen. Heel grondig is hij niet geweest met het aanpassen van zijn uiterlijk want zijn vingerafdrukken waren nog hetzelfde."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hoe criminelen uiterlijk aanpassen om uit handen te blijven van politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV