Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat'

Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat'

Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat' In de afgelopen jaren is Zwarte Cross uitgegroeid tot het grootste festival van Nederland. Met zo'n 220.000 bezoekers zijn er vrijwel geen festivals in Nederland die kunnen tippen aan het succes van het Achterhoekse feest. Buddy Vedder ging voor de eerste keer naaar de Zwarte Cross. Bij RTL Boulevard vertelt hij: ,,Ik ben eigenlijk niet zo'n festivalganger maar ik vond het eigenlijk wel leuk. Er was letterlijk voor iedereen wat wils." Bekijk het hele item hierboven. Bekijk ook Zwarte Cross 2019: Levenloos lichaam aangetroffen op camping Bekijk deze video » Black Eyed Peas live op Zwarte Cross 2019: "Where is the love?" Bekijk deze video »
TV :
Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat'

In de afgelopen jaren is Zwarte Cross uitgegroeid tot het grootste festival van Nederland. Met zo'n 220.000 bezoekers zijn er vrijwel geen festivals in Nederland die kunnen tippen aan het succes van het Achterhoekse feest.

Buddy Vedder ging voor de eerste keer naaar de Zwarte Cross. Bij RTL Boulevard vertelt hij: ,,Ik ben eigenlijk niet zo'n festivalganger maar ik vond het eigenlijk wel leuk. Er was letterlijk voor iedereen wat wils."

Bekijk het hele item hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buddy Vedder over Zwarte Cross: 'Er is voor iedereen wel wat' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV