Zlatan Ibrahimovic maakt fenomenale hattrick

Zlatan Ibrahimovic maakt fenomenale hattrick

Zlatan Ibrahimovic maakt fenomenale hattrick Zlatan Ibrahimovic scoorde vandaag een fenomenale hattrick. Voor de westrijd werd hem gevraagd of hij beter was dan Carlos Vela, zijn concurrent in de competitie. ,,Ik ben de beste van de hele competitie. Dat laat ik elke dag zien", vertelt Zlatan. Ook na de wedstrijd was Zlatan nog niet klaar met Vela. Bekijk de beelden hierboven.
Voetbal :

Zlatan Ibrahimovic scoorde vandaag een fenomenale hattrick. Voor de westrijd werd hem gevraagd of hij beter was dan Carlos Vela, zijn concurrent in de competitie. ,,Ik ben de beste van de hele competitie. Dat laat ik elke dag zien", vertelt Zlatan.

Ook na de wedstrijd was Zlatan nog niet klaar met Vela.

Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zlatan Ibrahimovic maakt fenomenale hattrick of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: wedstrijd, media, carlos, competitie, zlatan ibrahimovic, carlos vela, zlatan, status, ibrahimovic, video, Hattrick

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.